Monday, February 26

Crazyleg slår til igjen

Her kommer noe som kanskje gleder folk fra Høyskolen i Telemark mest. Sveinung, jeg og to andre nordmenn vi har blitt kjent med var ute på et utested på Kings Cross. Sveinung er av typen som ikke bryr seg om at folk ler og har masse selvironi. Kan si at vi hadde en kjekk kveld. (Han er ikke så på tur som det ser ut som)

8 comments:

Torstein said...

Om ikke annet så er det ihvertfall flott å høre latteren din igjen!

Rutleneratlene said...

heihei, du kan godt linka min blogg og på siå di:) Det har eg gjort med din:)

Håvard Hadland said...

Nå har eg lagt deg ut som link Ruth Lene. Har ikkje hatt blogadressen din tidligere.

Sonja Katrine said...

morsomt...... har du d så morsomt kver dag der nede?

Håvard Hadland said...

Hehe. Egentlig ikkje. Mange av tingå har skjedd for ei tid siå, så de e egentlig bare mange ting så har skjedd som nå komme fram i lyset. Det komme nok te å roa seg litt itte et par uge på skulen. Har ennå et par ting på lager. :)

Anonymous said...

ja her ser vi en moderne utgave av den fantastiske norske skidansen.....en ting er sikkert, nordmenn er kanskje født med ski på beina, men de er definitivt ikke født med dansesko på beina, men det finnes jo selvsagt unntak, hint hint;)

storesøster

Anonymous said...

Hei, stund siden sist! Ser du har tatt kameraet i bruk og virkelig utforsker landskapet! :P I Skien er det kaldt, regn, sludd og moro! Skal hilse fra alle i Con Amore/skibu, og si at vi gleder oss til å høre mer... Hadde vært kult å besøkt deg! :D - litt dyrt... Ellers har en del av oss vært i London, så sjekk Sveinungs blogg, masse greier for deg!!!

Håvard Hadland said...

Koselig å høre fra deg Knut Andreas. Du må hilse tilbake til alle i koret og de på skibu. Jeg har lest om turen til London som fikk en knallstart. Skulle gjerne blitt med til London om jeg hadde vært hjemme. Men her nede har jeg opplevd Hillsong menigheten. Det var utrolig. Var på et møte med bare lovsang og bønn. Det var 1500 i salen. Og det var bare et av de fem møtene de hadde den søndagen.
Så det er rått. Skal legge ut noen bilder av det etter hvert tenkte jeg.